Šai kabaču krēmzupai ir salda garša, pateicoties burkāniem, saldajiem kartupeļiem un sīpoliem, kas pagatavoti uz sviesta.
Pagatavosim šo brīnišķīgo vasara kabaču krēmzupu ar pētersīļu un piparmētru pildījumu.
Sastāvdaļas:
75 g (6 ēdamkarotes) sviesta;
1 vidējs sīpols;
1/2 tējkarotes sāls;
1 kg kabači;
2 burkāni;
1 liels kartupelis;
4 glāzes vistas buljona.
Zaļajai mērcei:
3/4 glāzes svaigu piparmētru lapu;
1/2 tase svaigu pētersīļu lapu;
1 zaļā sīpollociņi;
1/4 tase olīveļļas;
2 ēd.k. karotes ūdens;
1/4 tējkarotes sāls.
Pagatavošana:
Sagatavojiet nepieciešamās sastāvdaļas.
Nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet burkānus šķēlēs.
Arī kabačus nomazgā un sagriež pusapļās daiviņās.
Izkausējiet sviestu lielā katliņā uz mērenas uguns. Sīpolu nomizo un sagriež pusgredzenos.
Lasi vēl: Iesildīšanās smadzenēm: risinām uzdevumus un attīstām vērību
Pēc tam apcepiet to ar sāli, maisot, līdz tas ir mīkstas, apmēram 8 minūtes.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…
Tevi noteikti interesēs
- Cik bieži patiesībā vajadzētu izslēgt vai restartēt mobilo tālruni
- Kāpēc šajā dienā jānoglauda balts suns: bet ko nedrīkst darīt 6. novembrī, lai nepiesauktu neveiksmes
- Ātra un garda uzkoda, ko savulaik gatavoja teju katrā PSRS laiku ģimenē; es joprojām to gatavoju bieži
- Novembris ir pēdējais brīdis, lai “modinātu” Amarilli: pieredzējušu dārznieki padomi, kā to, lai tas kuplotu ziedu mākoņos
- 5 augi, kurus vajadzētu apgriezt novembrī, pirms nav par vēlu
- Izmaiņas iestāsies drīz: meteorologs Toms Bricis paziņo, kad ievērojami pazemināsies gaisa temperatūra











