Šai kabaču krēmzupai ir salda garša, pateicoties burkāniem, saldajiem kartupeļiem un sīpoliem, kas pagatavoti uz sviesta.
Pagatavosim šo brīnišķīgo vasara kabaču krēmzupu ar pētersīļu un piparmētru pildījumu.
Sastāvdaļas:
75 g (6 ēdamkarotes) sviesta;
1 vidējs sīpols;
1/2 tējkarotes sāls;
1 kg kabači;
2 burkāni;
1 liels kartupelis;
4 glāzes vistas buljona.
Zaļajai mērcei:
3/4 glāzes svaigu piparmētru lapu;
1/2 tase svaigu pētersīļu lapu;
1 zaļā sīpollociņi;
1/4 tase olīveļļas;
2 ēd.k. karotes ūdens;
1/4 tējkarotes sāls.
Pagatavošana:
Sagatavojiet nepieciešamās sastāvdaļas.
Nomazgājiet, nomizojiet un sagrieziet burkānus šķēlēs.
Arī kabačus nomazgā un sagriež pusapļās daiviņās.
Izkausējiet sviestu lielā katliņā uz mērenas uguns. Sīpolu nomizo un sagriež pusgredzenos.
Lasi vēl: Iesildīšanās smadzenēm: risinām uzdevumus un attīstām vērību
Pēc tam apcepiet to ar sāli, maisot, līdz tas ir mīkstas, apmēram 8 minūtes.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi sastādījuši lielo prognozi un atbildējuši uz galveno jautājumu – kad varam gaidīt pirmo, spēcīgo sniegputeniby Sandra Vīgante
- Manai mammai piedzima bērns 53 gadu vecumā — tagad viņa vēlas, lai es viņu audzinuby Rinalds Zembergs
- Pie manis uz Latviju atbrauca draugs no Ķīnas: viņš bija samulsis, kad iegāja manā dzīvoklī un ieraudzīja šoby Sandra Vīgante